Score Icoon Tussenstand
130518560 / 
Speel mee
Hier ben je:  Home Uitleg

Uitleg

Het Zappmysterie

Het Zappmysterie was tien weken lang elke dinsdag- en donderdagmiddag om 17.20 uur en op zaterdagochtend om 8.45 uur te zien in Zapplive op Zapp.

Het verhaal

Het bekende Nederlandse zangduo Tim Douwsma en Monique Smit waren vermoord! Wie van de Zappers had dit op zijn of haar geweten? Het is: Maurice! En dat kon jij weten door de volgende aanwijzingen!

Het spel

Je moest zo veel mogelijk de game spelen (zoveel mogelijk combinaties van 3, 4 of 5 dezelfde insecten op een rij) om punten te halen voor de puntenpot! Als de gezamenlijke puntenpot werd gehaald, kwam er een nieuw gebied op de plattegrond vrij. Hoe meer je de game speelde, hoe sneller de ontbrekende stukken op de plattegrond verschenen. Op de plattegrond zitten verschillende hints verstopt. Elke week maakte we ook online een winnaar die op de eerste plek stond in de highscorelijst van de game.

In de studio

Elke zaterdag maakte je kans om live in de studio aan de telefoon te komen en te zeggen wie jij dacht dat de afvaller van die week is en naar huis mag.

Iedereen bedankt voor al het speurwerk en het meespelen met dit spannende spel!

 

Voor ouders
Ouders kunnen hier meer informatie vinden over deze website en het Zappmysterie.

Sorry!

Deze website is helaas niet gemaakt voor smartphones. Via een tablet of computer is de site het beste te gebruiken. Sorry voor het ongemak!

Bekijk toch de website